Σελίδες

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Μαριάννα Παπαμακαρίου - Κάθε Που Βρέχει Σε Θυμάμαι Περισσότερο(Marianna ...

Μαριάννα Παπαμακαρίου - Κάθε που βρέχει σε θυμάμαι περισσότερο / Marianna Papamakariou - Kathe pou vrexei se thumamai perisotero Στίχοι/Μουσική: Λάζαρος Χατζημελετίου Απολαύστε ένα υπέροχο τραγούδι από τη φανταστικά μελωδική φωνή της Μαριάννας Παπαμακαρίου!!!





Στίχοι/Lyrics Καμιά φορά να θυμάσαι όσα ζήσαμε κι όλα εκείνα που αφήσαμε μισά καμιά φορά... Καμιά φορά να γυρνάς σ' όσα διαλύσαμε σ' όσους δρόμους περπατήσαμε αγκαλιά και για όρκους που δεν 'βγάλαν πουθενά να πονάς καμιά φορά... Κάθε που βρέχει σε θυμάμαι περισσότερο κι όσο παγώνει η ανάγκη να σε δω ο εαυτός μου μ' ενδιαφέρει και λιγότερο κάθε που βρέχει δεν μ' αντέχω ούτε λεπτό... Καμιά φορά να με ψάχνεις στα σκοτάδια σου στα βουβά και κρύα βράδια σου ως αργά καμιά φορά... Καμιά φορά όταν όλα θα 'ναι ασήμαντα και θ' ακούς δικά μου βήματα στα σκαλιά μα για 'σένα δεν θα είμαι πουθενά να πονάς καμιά φορά... Κάθε που βρέχει σε θυμάμαι περισσότερο κι όσο παγώνει η ανάγκη να σε δω ο εαυτός μου μ' ενδιαφέρει και λιγότερο κάθε που βρέχει δεν μ' αντέχω ούτε λεπτό.. Κάθε που βρέχει σε θυμάμαι περισσότερο κι όσο παγώνει η ανάγκη να σε δω ο εαυτός μου μ' ενδιαφέρει και λιγότερο κάθε που βρέχει δεν μ' αντέχω ούτε λεπτό...


Τιμή μας να φιλοξενούμε τέτοια υπέροχα τραγούδια με φανταστικές ερμηνείες όπως αυτή από την φανταστικά μελωδική φωνή της Μαριάννας Παπαμακαριού στο μουσικό κανάλι μας!!!


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου