Σελίδες

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

"ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ" ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΕΡΛΕΓΚΑΣ

Απολαύστε το νέο υπέροχο χορευτικό τραγούδι του Βασίλη Τερλέγκα , σε μουσική Νεκτάριου Μπήτρου και στίχους Τάκη Αναστασόπουλου, λίγο πριν από τα είκοσι ολοκαίνουρια Λαϊκά ζεϊμπέκικα όπου θα συμμετέχει με τη γνήσια λαϊκή φωνή του και ο Βασίλης Τερλέγκας, καθώς ερμηνεύει δύο από αυτά(Μοναδικός και Ανεξάρτητος & Είμαι άντρας δύσκολος) που θα κυκλοφορήσουν στις 4 Νοεμβρίου από την εφημερίδα Espresso σε διπλό cd, σε συνεργασία με την δισκογραφική εταιρία Lobby Music – Power Music.


Σε μια δύσκολη εποχή που το λαϊκό τραγούδι βάλλεται από παντού, ένα δίδυμο με μεγάλη χημεία , ο γνωστός συνθέτης-στιχουργός Νεκτάριος Μπήτρος και ο ταλαντούχος στιχουργός Τάκης  Αναστασόπουλος τόλμησαν κάτι διαφορετικό,  μέσα από αυτή τη συλλογή κατάφεραν  να δημιουργήσουν 20 τραγούδια ψυχής,  που θα ερμηνεύσουν μεγάλες λαϊκές φωνές.
Από την εφημερίδα Espresso, θα κυκλοφορήσει και η συλλογή με τα 14 χορευτικά μέσα στους επόμενους 3 μήνες, καθώς έως τα τέλη του 2018 θα κυκλοφορήσει ακόμα μια συλλογή με 14 ερωτικές μπαλάντες και έτσι θα ολοκληρωθεί η ελληνική λαϊκή τριλογία. .

Στο  cd με τα 20 Λαϊκά ζεϊμπέκικα  θα συμμετέχουν:
ΘΕΜΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ , ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ , ΑΝΤΖΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ  
ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΕΡΛΕΓΚΑΣ ,ΑΛΕΚΟΣ ΖΑΖΟΠΟΥΛΟΣ , ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΪΤΕΡΗΣ   
ΧΑΡΑ  ΒΕΡΡΑ , ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ , ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΣΚΟΥΛΙΔΗΣ
ΧΑΡΗΣ ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ , ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΑΖΗΣ , ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΙΝΗΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ . aprosmeno

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου