Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Η Αναστασία Μουτσάτσου και οι υπόλοιποι καλλιτέχνες που θα συμμετείχαν στη συναυλία αφιέρωμα στον Νότη Μαυρουδή στο Θέατρο Πέτρας ακύρωσαν την εμφάνισή τους λόγω τρελών οικονομικών απαιτήσεων της ΑΕΠΙ.

Ναι καλά διαβάσατε από το μεγάλο αλλά άκρως περιγραφικό τίτλο του συγκεκριμένου άρθρου.

Η Αναστασία Μουτσάτσου μέσω του προσωπικού λογαριασμού της που διατηρεί στο F.B., ενημέρωσε όσους ήθελαν να παρευρεθούν στη συναυλία "50 + 1 χρόνια Νότης Μαυροδής" στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη Αττικής, πως δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά και ο λόγος δεν είναι άλλος από την τρελή προκαταβολική οικονομική απαίτηση της ΑΕΠΙ, που λίγο πολύ άγγιζε τις 2.000€ (με τον Φ.Π.Α.).
Ναι καλά διαβάσατε, η Ανώνυμος Εταιρεία Πνευματικής Ιδιοκτησίας, απαιτεί προκαταβολικά 2.000€ για την συγκεκριμένη συναυλία, όπου εκτός από την ίδια, θα συμμετείχαν και η Νένα Βενετσάνου με τον Γιώργο Τοσικιάν.
Σημειώστε δε πως ο Νότης Μαυρουδής, η Νένα Βεβετσάνου και η ίδια η Αναστασία Μουτσάτσου είναι μέλη της συγκεκριμένης Α.Ε,. που αντί να τους κυνηγάει προκαταβολικά(οικονομικά), θα έπρεπε να τους προστατεύει κιόλας.

Στο παρελθόν η ίδια η ΑΕΠΙ εξακολουθούσε να εισπράττει μέσω ποσοστού επί του εισιτηρίου, καλώς ή κακός, δεν θα το σχολιάσουμε τώρα, τώρα όμως θα ρωτήσουμε εμείς:
Τι άλλαξε και εν μέσω τέτοιας οικονομικής κρίσης μία Α.Ε. ζητάει ΑΕΡΑ 2.000€;
Ποια είναι αυτή η εταιρία που μπορεί και στερεί τη διασκέδαση των απλών πολιτών;
Και για το τέλος, είναι αλήθεια πως η συγκεκριμένη εταιρεία έχει μετακομίσει στην Κύπρο;

ΥΓ. Μάλλον για όλα αυτά και για άλλα τόσα φεύγουν ακόμα και μουσικές παραγωγές στο εξωτερικό, που μας βρίσκει βέβαια κάθετα αντίθετους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Επικοινωνήστε μαζί μας για ότι εσείς θέλετε. Όπως θέματα αναρτήσεων κλπ.